Van een Pietje Bell Bank, EEN MILJARDENBEDROG EN STAATSDOOFPOTTEN

 

Dexia

Uit dit artikel blijkt dat de “kleine man” geen schijn van kans heeft als hij tegen grotere partijen procedeert, zeker als de raadsheer van het Gerechtshof voormalig advocaat van Aegons advocatenkantoor is geweest en wordt aangesteld als raadsheer-commissaris om het AFM – onderzoek vanuit het Gerechtshof te begeleiden.

 

De  beschreven rechtszaak is een verzoekschriftprocedure van  de rechtsopvolger van AEGON/Bank Labouchere, d.w.z. Dexia Bank Nederland. Het AFM onderzoek bleek achteraf broddelwerk geweest te zijn en de uitkomst van dit onderzoek kon in belangrijke mate op conto van het Gerechtshof geschreven worden. Wederom een fraai voorbeeld van klassenjustitie en van een raadsheer die nooit op deze zaak gezet had mogen worden.

“Sed quis custodiet ipsos custodes?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: