Disfunctionerend OM

door mr. Floris Zwartkruis

Disfunctionerend OM:

Focus op samenwerking met ‘Witteboorden’ en jacht op Klokkenluiders!

Inleiding:

Gisteravond reed ik op de snelweg. Daar werd hard gewerkt aan de verbetering van het wegdek. Deze mensen werken met hun handen in het aardedonker onder een bouwlamp zodat we allemaal ook in de toekomst gebruik kunnen maken van de opgebouwde infrastructuur in Nederland. Zij bouwen aan de toekomst van Nederland. Dezelfde uitgestoken handen die zich voor ons allemaal uitsloven op de snelweg, hebben op Politieke leiders gestemd in de hoop dat wat zij willen doorgeven aan de samenleving ook wordt doorgegeven aan ons via de Politiek. Maar die hoop is onder de huidige regering vervlogen: Opbouw heeft plaats gemaakt voor afbraak, structureel onethisch handelen, willekeur, ordinair (korte termijn) gegraai en fors toegenomen Witteboordencriminaliteit.

Lees het gehele artikel op de website van Orange Legal .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: