Doorbreekt het Antilliaans Dagblad het grote stilzwijgen?

Het gebeurt niet snel dat klachten over rechters hun weg vinden in de media.

Des te opmerkelijker dat er op 7 januari 2020 in het Antilliaans Dagblad een opiniestuk verscheen  waarin rechters er niet zo goed van af komen. Het opiniestuk is geschreven door dr. Jose Eustatia. Hierin beschrijft dr. Eustatia zijn ervaringen met rechters voor wie waarheidsvinding niet de hoogste prioriteit had.

Hoewel dr. Eustatia in een commentaar van de redactie ten onrechte als een gefrustreerd iemand wordt neergezet, is het nog opmerkelijker dat het Antilliaans Dagblad een reactie op het bovengenoemde artikel als een paginagroot opiniestuk op 23 januari 2020 gepubliceerd heeft onder de titel: “Onafhankelijk rechtelijke macht ? ”.

Blijkbaar heeft het Antilliaans Dagblad als een van de eersten door  dat de borstklopperij van  de Nederlandse rechtelijke macht toch ook een weerwoord vermag en dat het verhaal van dr. Eustatia niet op zich zelf staat.

Hulde aan deze krant en nu is het maar de vraag of het spreekwoord opgaat als er een schaap over de dam, is volgen er meer’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: