Vordering tot herroeping van de beslissingen van het hof in Sprintplan-zaak afgewezen.

Op  10 oktober  en 17 november 2017 werd er in de blog http://watunietindekrantenleest.com reeds aandacht besteed aan de aandelenlease affaires in de jaren 90 van het vorige millennium.

Vereniging Consument en Geldzaken  voert al jarenlang een collectieve actie tegen Aegon over SprintPlan. Inmiddels is het vonnis van 16 oktober 2018 gepubliceerd, waarin het verzoek tot herroeping van eerdere vonnissen van Hof Amsterdam over de collectieve actie van Vereniging Consument en Geldzaken tegen Aegon over SprintPlan werd afgewezen: ECLI:NL:GHAMS:2018:3776. In deze animatie wordt op een heldere manier uit de doeken gedaan hoe de aandelen lease inalgemene zin  in elkaar zit. Het Hof in Amsterdam heeft dit blijkbaar nog niet begrepen.

Wellicht is het verstandig dat mensen die zich ooit een aandelen lease product van Legio Lease/Bank Labouchere/Dexia hebben laten aansmeren, rechtstreeks strafrechtelijke aangifte wegens oplichting doen bij de hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie (OM) in het arrondissementsparket waar men woonachtig is.

Mocht het OM de zaak seponeren dan is er nog altijd een mogelijkheid om hiertegen in beroep te gaan te middels een zogenaamde artikel-12 Sv procedure.

Een gedachte over “Vordering tot herroeping van de beslissingen van het hof in Sprintplan-zaak afgewezen.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: