Rechtsbijstandverzekering: rechtsstaat en consumenten belazerd door cosmetische “probleemoplossers”!

Recentelijk werd op de site  www.orangelegal.nl van het juridisch advieskantoor Orange Legal de allernieuwste post gepubliceerd met schokkende ontdekkingen over schimmige praktijken rond de rechtsbijstandverzekering waardoor consumenten bedrogen uit komen.

Het voorstel van Minister Dekker om het stelsel van rechtsbijstand te hervormen, faalt op alle fronten. En er is geen draagvlak voor. Niet in de laatste plaats omdat Dekker de problemen van de justitiabelen niet serieus neemt. Dekker wendt voor dat de consument met een probleem naar binnen kan lopen bij een probleemoplosser en naar buiten wandelt met een “oplossing’. Zo simpel als dat. Maar de realiteit is een stuk complexer en genuanceerder. Minister Dekker ziet het door de bril van Achmea niet helder. Dat wordt pas helemaal duidelijk met de rechtsbijstandverzekering en de rechtsbijstandsverzekeraars die al vele jaren in opspraak zijn. Orange Legal dook opnieuw stevig in de materie en kwam tot schokkende ontdekkingen nadat zich voor de zoveelste keer een verzekerde meldde die in financiële nood kwam door zijn rechtsbijstandverzekering.

Klik voor de ontluisterende zojuist gepubliceerde post op deze link: https://lnkd.in/gGq4yhP

hashtag#Radar

hashtag#Sjoemelverzekering (rechtsbijstand)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: