Nakad Law klaagt NL Staat aan wegens kinderhandel

PERSBERICHT

Amstelveen, 20 maart 2021

Op 23 maart 2021 zal Rechtbank Amsterdam de tuchtzaak tegen advocaat mw. mr. dr. Henriette Nakad-Weststrate (www.nakadlaw.nl) hervatten. De Amsterdamse deken beschuldigt haar van onvoldoende professionele distantie en wil dat zij stopt met jeugdzorgzaken. Door signalen van anonieme bronnen heeft hij hiertoe besloten, en valt haar lastig met terminologie als tunnelvisie en complot denken. Het plan om de kwestie op een korte, besloten zitting af te handelen, was vorige maand mislukt door de massale opkomst van belangstellenden en slachtoffers. Zij hebben veel reacties gestuurd naar de griffie.

Jaarlijks worden structureel 450.000 kinderen onder staatstoezicht gesteld en ruim 50.000 Nederlandse kinderen van hun ouders gescheiden, vaak op basis van leugens en valse dossiers. Dit is relatief tien keer meer dan in Noorwegen, dat al veroordeeld is wegens mensenrechtenschendingen. Advocaat mw. mr. dr. Henriette Nakad-Weststrate meent dat in jeugdzorgzaken geen sprake is van een eerlijk proces (artikel 6 EVRM). De behandeling van haar eigen zaak maakt dat zichtbaar. Volgens haar worden ouders bedreigd en geïntimideerd door de jeugdzorgketen, hun kinderen mishandeld en financieel geëxploiteerd. 

Op 19 maart 2021 heeft advocaat mw. mr. dr. Henriette Nakad-Weststrate aangifte gedaan tegen de Nederlandse Staat wegens valsheid in geschrifte, kinderhandel en andere strafbare feiten. Dit is de start van een collectieve actie. Ook heeft zij de schendingen van de rule of law bij de Europese autoriteiten gemeld. Vanwege illegale medische experimenten in de jeugdzorgindustrie (schending van het Neurenberg protocol, zie Rapport Commissie De Winter) zal door haar een zaak worden aangebracht bij het International Criminal Court (ICC).

Advocaat mw. mr. dr. Henriette Nakad-Weststrate bereidt daarnaast een klacht voor bij de Verenigde Naties tegen Nederland over racisme en etnische profilering, vergelijkbaar met de klacht van St. Maarten over de neokoloniale en racistische opstelling door Nederland. Deze problematiek speelde ook bij de KinderToeslagenaffaire, met zelflerende algoritmes.

Link naar procesdossier dekenklacht/Disciplinary file/Dossier disciplinaire/Disziplinarverfahren:

https://web.tresorit.com/l/zHt7G#ZqPd2LBUxOWDb53SLt9doA

Link naar de collectieve aangifte/collective complaint/plainte collective/ kollektiven Aktion:

https://nakadlaw.nl/aangifte-jeugdzorg

Met vriendelijke groet/kind regards,

Henriette Nakad-Weststrate

NAKAD  LAW

YOUR PARTNER IN JUSTICE

Mw. mr. dr. H.W.R. Nakad-Weststrate, advocaat

WOLFERT VAN BORSSELENWEG 119                                           
1181 PJ AMSTELVEEN 

M: +31 (0)6 46 22 42 52

E: henriette@nakadlaw.nl

W: www.nakadlaw.nl

KvK: 82004536  

BTW: NL 0036 2827 5866

IBAN: DE85 1001 1001 2628 6343 61

Linkedin

Twitter

U kunt zich via de website inschrijven voor de gratis nieuwsbrief met updates en achtergronden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: