Recht van spreken

Yvonne Keuls is inmiddels 87 jaar, maar nog steeds onvermoeibaar aan het werk: schrijver Yvonne Keuls. Met presentator Elles de Bruin blikt ze in het programma Recht van Spreken (11 juli 2019) terug op haar werk en leven.

Grote bekendheid kreeg ze in de jaren 1980 ook n.a.v. haar boeken/ uitlatingen m.b.t. de kindermisbruikende Haagse kinderrechter mr. Theo Rueb. Ze deed aangifte bij justitie, maar dat leidde tot niets. Ergo, justitie en rechtspraak deden geen moeite om dit crimineel optreden van de Haagse rechter mr. Theo Rueb aan de kaak te stellen. Drie jaar publiceerde Keuls een boek over de kwestie. Niemand wilde haar geloven.

Yvonne Keuls  kreeg veel kritiek zowel van de collega rechters maar ook van progressief Nederland. Vrij Nederland trok fel van leer, zo werd daar geoordeeld dat in deze tijden we niet zo streng moesten oordelen over kindermisbruik….Uiteindelijk werd kinderrechter Rueb met een grote receptie met vervroegd pensioen werd gestuurd. 

Wel werd Keuls  gewezen op haar verantwoordelijkheid als schrijfster door procureur-generaal Van Randwijck en rechtbankpresidenten Blauw en Rosink. Slechts dankzij volhardend optreden van Yvonne Keuls is die affaire in de publiciteit gekomen.

Later hebben  de zoons (o.a. de maker van Haagse Harry) van deze mr. Theo Rueb  de beschuldigingen van Keuls echter expliciet bevestigd.

Tot op de dag van vandaag is er weinig veranderd .

Eenieder die een rechter wil aanpakken die het niet zo nauw met zijn ambtseed neemt (klassenjustitie, valsheid in geschrifte, het aan hun laars lappen van richtlijnen t.a.v. meineed, in het geheim bijklussen in de baas zijn tijd, niet bijhouden van bijbanenregister, etc.) komt van een koude kermis thuis. De rijen sluiten zich binnen de schaamtecultuur van het ministerie van justitie en bij  de mainstream media nemen ze de struisvogelhouding aan.

2 gedachten over “Recht van spreken

Voeg uw reactie toe

 1. Het is niet alleen een enkele foute kinderrechter deze mr Theo Rueb. De Haagse vice-president/ rechter mr Cornelis Stolk heeft heeft ook die reputatie – evenals een veroordeelde Nijmeegse rechter.
  Vragen:
  1. Waarom houden zulke mannen met belangrijke positie er zulke afkeurenswaardige praktijken op na ? Denk ook aan Jeffry Epstein en mede-miljardairs.
  2. Waarom worden die praktijken geaccepteerd door collega-rechters en het OM ? Als ze dit optreden van collega rechters accepteren, dan is er geen zorgvuldige selectie. Is dit tgv netwerk-corruptie obv RAIO en zo ?

  Like

 2. Er was idd een periode dat zelfs bekende tv presentatoren pedofilie promoten. Pedofielen liftten mee op de emancipatie van homosexuelen en hun vele demonstraties met de eis tot acceptatie als zijnde normaal en recht hebben op gelijke rechten. Dit soort pedofilie ging vooral om sex met minderjarigen en heeft weinig gelijkenissen met het misbruik in satanische rituelen of pedofilie met babies en kleuters, het maken van snuff films, kinderporno waarbij kinderen werkelijk vermoord werden. Het ging om echte liefde van een volwassene voor een kind of om sex met een minderjarige. Het pleidooi van een duitse vrouwelijke feministe was om de leeftijdsgrens voor strafbaarstelling te verlagen naar 12 jaar. Het gaat dan altijd om sex waarmee die jongere instemt en nooit om verkrachting. 11 jarige meisjes in Rotterdam hadden in die periode vrijwillig sex. een 13 jarige bleef een kennis van mij versieren en aandringen op sex. Ik was toen fel tegen, maar wist toen nog weinig van wat werkelijk in dat schimmige wereldje gebeurde, zich afspeelde. Jimmy Saville nog gewoon een ster en What happened in Elmstreet, the Franklin Scandal Cover up nog niet bekend bij mij. Er is ook geprobeerd om Pedofilie als normale sexuele orientatie de DSM binnen te sluizen. En op dit moment worden er wereldwijd wetten ontwikkeld om de verantwoordelijkheid/zeggenschap bij kinderen vanaf 12 of 14 jaar bij henzelf te leggen en niet bij hun ouders. Wat de deur opent voor sex met hen maar ook voor abortus, vaccinaties zonder toestemming van ouders etc. Verkopend onder het motto dat ouders dan niet meer verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor vandalisme van jongeren. WS is er sprake van een Boekje a la Jeffrey Epstein. Personen op het allerhoogste niveau waarvan gezegd werd dat zij in dit wereldje opereren. Moorden, verkrachtingen, snuffmovies, jachtpartijen op kinderen etc. etc. Annemariei van Blijenburgh impliceert Rutte, Donner en vele anderen van aanwezigheid. Net als bij Skull and Bones mensen aan de top die chantabel zijn en vlgs scandinavisch onderzoek worden mensen met integriteit simpelweg niet gepromoveerd. Prins Bernhard met zijn nederlandse vliegpeloton opgericht in de UK met nummer 322 opvallend in hun logo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: