De Notariskamer

HET MAATSCHAPPELIJK BEDROG VAN DE NOTARIS – EN GERECHTSDEURWAARDERS KAMER BIJ HET GERECHTSHOF                  AMSTERDAM (V2.0)

Samenvatting:

In het elektronisch  journaal van de Nederlandse rechtspraak van de 21e eeuw, Hollandpromote.com,  beschrijft prof. dr.ir. van Putten een onderzoek waarin wordt aangetoond dat de hoogste Notariskamer bij het Hof te Amsterdam, in haar beslissingen aangeduid met Notaris – en Gerechtsdeurwaarderskamer, geen grondwettelijke wettelijke status heeft. De Notariskamer kent geen reguliere/formele status en pleegt derhalve  maatschappelijk bedrog in haar beslissingen. De beslissingen van deze kamer lijden aan nietigheid en zijn zelfs non-existent door verzuimen en gebreken van grondwettelijke aard. Nationale en Internationale wet- en regelgeving worden geschonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: