Vermeend kindermisbruik weer in de belangstelling

Op deze blog is er een jaar geleden aandacht besteed aan vermeend kindermisbruik in Nederland.

De eerste maal op 27 juni 2020 en de tweede maal op 14 september 2020.

Op dit moment staat deze zaak weer volop in de belangstelling omdat Gideon van Meijeren , Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie, wil dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar ritueel sadistisch kindermisbruik. Want, stelt hij, het onderzoek dat nu geleid wordt door Jan Hendriks is dat niet; het is afhankelijk van Justitie, terwijl slachtoffers van dit soort vreselijk misbruik juist met een beschuldigende vinger wijzen naar datzelfde ministerie. Enkele dagen geleden gaf Gideon van Meijeren hierover een interview bij Cafe Weltschmerz en roept mede Tweede Kamerleden hierbij op, om zijn verzoek voor een onafhankelijk onderzoek te steunen.

Een gedachte over “Vermeend kindermisbruik weer in de belangstelling

Voeg uw reactie toe

  1. Wellicht zullen er weer mensen zijn, die zich afvragen of dat wel waar is. Om die mensen wakker te schudden zou je kunnen wijzen op krantenberichten van 1980-2000 toen m.n. de leiding v/d JOVD streefde na verlaging leeftijd (van 18 naar 16 jr) dat volwassenen met jongeren sex konden hebben. En dan was er nog dat andere punt dat ook weer leiders v/d JOVD sex met dieren (dwz bestialiteit) uit het verdomboekje wilden halen.
    Die JOVD leiders waren nogal vooruitstrevend (?!) op die punten. Het lijkt mij plausibel, dat die mensen wellicht nog steeds er zo over denken.
    Zoekt en gij zult vinden….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: