Ferdinand van der Neut over het vermeend kindermisbruik in justitiekringen

Ferdinand van der Neut is woordvoerder van het Algemeen Burger Collectief (ABC). ABC is een federatie van meer dan 50 actiegroepen die zich verweren tegen de overheidsmaatregelen.

Ferdinand van der Neut kon niet langer zwijgen!

Om het verhaal van van der Neut nog beter te begrijpen is het ook zeer te moeite waard om de video-opname te bekijken die gemaakt is na het kort geding op 7 oktober 2021 dat door de Staat tegen een klokkenluider is aangespannen. Hoewel het verhaal van de klokkenluider moeilijk te bevatten is, is  het toch te hopen dat in de week van 25 oktober de motie van Gideon van Meijeren (FD) voor een onafhankelijke onderzoekscommissie door de Tweede Kamer wordt aangenomen.

In de commissie Hendriks die misbruikschandalen bij justitie moet onderzoeken, die nu is aangesteld door minister Grapperhaus, blijken twee(!) personen van justitie zelf  te zitten.

Een echt onafhankelijk onderzoek zou eens en voor altijd een einde kunnen maken aan  de jarenlange    geruchten en verdachtmakingen van kindermisbruik  door personen binnen justitie.

Het is nu aan de Tweede Kamer om uit te maken of de slager zijn eigen vlees  weer gaat keuren.

Een gedachte over “Ferdinand van der Neut over het vermeend kindermisbruik in justitiekringen

Voeg uw reactie toe

  1. Citaat: “In de commissie Hendriks die misbruikschandalen bij justitie moet onderzoeken, die nu is aangesteld door minister Grapperhaus,𝐛𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧 𝐭𝐰𝐞𝐞(!) 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐮𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐭𝐭𝐞𝐧.”

    Ja, ja, er mag een comissie of zo komen, maar Justitie wil een flink aandeel in die commissie. Dat vindt Justitie “redelijk”. Ha, ha, die Grapperhaus… die is𝐛𝐞𝐯𝐫𝐞𝐞𝐬𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐚𝐟𝐡𝐚𝐧𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐳𝐨𝐞𝐤.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: